Encryption-CDP-stock-image

امنیت در پیام‌ها و ایمیل‌هایی که ارسال می‌کنید، بحث بسیار مهمی است. گاهی محتوای ایمیل‌ها و پیام‌های ما اطلاعات بسیار مهی است که در هنگام ارسال باید به امنیت آنها دقت کنیم، یکی از راه‌هایی که می‌توان با استفاده از آن پیام‌ و ایمیل‌های امن ارسال کنیم، استفاده از سیستم‌رمزگذاری است. شما وقتی ایمیل‌ها و پیام‌های خود را رمزگذاری می‌کنید، به هیچ عنوان هکرها نمی‌توانند به محتویات پیام‌ها و ایمیل‌های شما دسترسی پیدا کنند. ما در این مطلب آموزشی راه‌هایی را برای رمزگذاری ایمیل‌ها به شما معرفی می‌کنیم.
افزونه Secure Mail در مرورگر امن کروم، ایمیل‌های شما را رمزگذاری می‌کند. ایمیل‌ها توسط مرورگر کروم رمزگذاری و رمزگشایی می شوند، پس از آن در inbox فرستنده و گیرنده به حالت رمزگذاری شده باقی می ماند.
افزونه Mailvelope هم افزونه امن برای گوگل‌کروم است که این افزونه ایمیل‌های شما را رمزگذاری می‌کند و استفاده از آن بسیار آسان است.
افزونه‌های Thunderbird و Seamonkey در مرورگر فایرفاکس، کلیه ایمیل‌های ارسالی و دریافتی شما را با استاندارد OpenPGP رمزگذاری می‌کنند.
سرویس تحت وب و رایگان Sendinc، هم به روشی امن ایمیل‌های شما را ارسال می‌کند. این سرویس به شما اطمینان می‌دهد که پیام از زمانی که از دستگاه شما ارسال می‌شود تا زمانی که گیرنده آن را دریافت می‌کند، به صورت رمزگذاری شده است و هیچ‌کس امکان دسترسی به آن را نخواهد داشت. در این سرویس ایمیل‌ها توسط یک کلید که به صورت تصادفی انتخاب می‌شود، رمزگذاری شده و این کلید در قالب یک لینک برای گیرنده ارسال می‌شود. تنها گیرنده است که می‌تواند با وارد کردن کلید به ایمیل دسترسی پیدا کنید. هیچ کس بدون داشتن این کلید امکان دسترسی به محتویات ایمیل را نخواهد داشت. نکته مهم و خوب این سرویس این است که این کلید به هیچ عنوان در سرور‌های Sendinc ذخیره نمی‌شود، یعنی خود Sendinc هم امکان دسترسی به ایمیل‌ها را ندارد.

سرویس تحت وب Lockbin, هم ایمیل‌های شما را رمزگذاری می‌کند. این سرویس هم دارای نسخه رایگان و پولی است، نسخه رایگان آن محدودیت‌هایی دارد، اما بسیار کاربردی و امن است. این سرویس از ایمیل‌های شما با استفاده از سیستم کدگذاری AES-256 بیت و کلیدی که خود شما تعیین می‌کنید، محافظت می‌کند. شما پس از تعیین رمزعبور و یا کلید، آن را باید به روش دیگری به غیر از ایمیل برای گیرنده ارسال کنید، گیرنده را از این رمز عبور و یا کلید مطلع کنید. به هیچ‌عنوان محتوای ایمیل‌ در سرورهای این سرویس ذخیره نمی‌شود. در نسخه رایگان این سرویس کاربران اجازه ارسال محتوای رمزگذاری شده به همراه فایل ضمیمه به اندازه ی ۱۵ مگابایت را دارند.
نرم‌افزار iSafeGuard، نرم‌افزاری برای رمزگذاری ایمیل‌ برای سیستم‌عامل ویندوز است. این نرم‌افزار محیطی امن برای نگارش ایمیل شما فراهم می‌کند و محتوای ایمیل و فایل‌های ضمیمه آن را به روشی امن رمزگذاری می‌کند. این نرم‌افزار هم داری دو نسخه رایگان و پولی است که نسخه پولی آن قابلیت‌های بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهد.
هیچ‌عنوان پیام‌ها و ایمیل‌های مهم خود را بدون رمزگذاری ارسال نکنید. وقتی ایمیل‌های خود را رمزگذاری می‌کنید، خیالتان راحت است که به هیچ‌عنوان کسب به غیر شما و گیرنده امکان دسترسی به محتوای ایمیل را نخواهد داشت. برای رمزگذاری ایمیل‌های خود می‌توانید از یکی از سرویس‌های امن معرفی شده در این مقاله آموزشی استفاده کنید.

راه های عملی افزایش امنیت ایمیل
دسته بندی شده در:        

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *